BACH – O poveste despre prietenie. O melodie continuă…

Povestea noastră…

…a început când eram adolescente. Am învățat din prietenia noastră încrederea, bucuria împărtășirii trăirilor noastre și forța de a ne găsi un drum în viață. Prietenia conduce la alegeri care ne definesc individual dar și împreună. Să ai sentimentul apartenenței îți dă o forță de a privi viața cu încredere, optimism și satisfacție sufletească. Este un lucru rar și îl privim ca pe un dar.

 

Misiunea noastră

Prin designul pe care îl oferim vrem să celebrăm feminitatea, forța unei femei independente, încrezătoare în forțele ei, pasionată de eleganță și rafinament.

Suntem în egală măsură hotărâte să ne implicăm și în acțiuni sociale. O parte din profitul nostru se va îndrepta către copii din orfelinate și bătrâni din instituții de asistare și îngrijire.

Dorim să creăm colecții care să îmbine elemente clasice de ținută cu elemente moderne. Alegerea noastră este pentru acele ținute care evidențiază liniile corpului feminin, alternând opțiunile unui tipar pe care l-ai fi putut vedea în anii ’50, ’60 ai secolului trecut cu îndrăzneala unui decupaj curajos, îmbinări de culori vibrante sau un fermoar acolo unde te-ai aștepa mai putin. Eforturile noastre de a vă surpinde vor fi permanente.

 

De unde pornim

Vom începe aventura noastră pe acest site. Ne bucurăm de experiența unor relații de lungă durată cu designeri autohtoni și împreună cu ei vom încerca să ajungem și în unele locații fizice.

 

Vă așteptăm cu drag!