Livrare și Retur

CUM COMAND?

Puteți comanda utilizând contul de utilizator pe care vi-l creați pe site sau direct, fără a avea cont de utilizator.

Pașii pe care trebuie să îi faceți pentru a efectua o comandă sunt:

Pasul 1 – Intrați pe pagina de SHOP

Pasul 2 – Alegeți produsul dând click pe imaginea produsului sau pe numele acestuia

Pasul 3 – Intrați pe pagina de produs unde selectează mărimea

Pasul 4 – Apăsați butonul „Adaugă în coș”

Pasul 5 – Apăsați iconița/pictograma in forma de sacoșă si vizualizați coșul de cumpărături

Pasul 6 – Daca aveți un voucher/cod de discount aveți posibilitatea de a completa câmpul si prin apăsarea butonului „Aplică” coșul de cumpărături se actualizează cu discount-ul oferit.

Pasul 7 – Apăsați butonul „Finalizează cumpărăturile”

Pasul 8 – Daca nu sunteți conectat prin contul de utilizator, atunci va apar 3 formulare:

Formularul 1 – Pentru client existent formularul cu username si parola

Formularul 2 – Pentru client nou – opțiunea de a crea un cont

Formularul 3 – Daca nu doriți ca datele sa fie stocate va conectați ca vizitator

Finalizând procesul de check-out și plasând o comandă făcând click pe butonul „Plasați comanda” din pagina de check-out, vă dați consimțământul de a cumpăra produsele plasate in coșul de cumpărături.

Pasul 9 – După completarea unuia dintre cele 3 formulare veți intra pe pagina de „Finalizează Comanda” unde veți completa informațiile necesare si selecta metoda de plata.

Pasul 10 – După ce alegeți metoda de plată preferata, veți primi un e-mail de confirmare a comenzii.

MONITORIZAREA COMENZII 

După plasarea unei comenzi, veți primi un e-mail de la noi care conține toate detaliile achiziției. De asemenea, putem păstra legătura dacă avem nevoie de informații suplimentare pentru a vă verifica plata.

Odată ce comanda dvs. este confirmata, BACH va efectua expedierea către curier pentru a va livra produsele cumpărate.

Vă vom ține la curent cu informații de urmărire și o dată estimată de sosire. De asemenea, puteți urmări evoluția comenzii din contul dvs. BACH la „Comenzile mele”.

Deși ne propunem să livrăm întotdeauna în termenele specificate, nu suntem responsabili pentru întârzieri din cauza vămuirii sau a aprobării de plată nereușite.

PRODUSE CUSTOMIZATE 

Pentru produse personalizate va rugam sa contactați echipa BACH pentru toate informațiile necesare. Produsele personalizate nu pot fi returnate decât daca sunt neconforme.

LIVRARE ȘI TRANSPORT 

BACH livrează produsele numai după încasarea integrala a prețului comenzii (confirmarea comenzii).

Comenzile vor fi livrate oriunde pe teritoriul României (prin serviciul de curierat angajate de BACH) si in afara teritoriului României, unde se va livra in funcție de disponibilitatea serviciului de livrări al partenerului UPS

Marfa este expediată în ordinea în care au fost primite comenzile, până la epuizarea stocului. În cazul unui număr mare de comenzi, sau in cazul in care din eroare, stocul a fost epuizat insa informatia nu a fost incarcata pe website si nu va putem livra marfa, va vom informa de îndată si va vom rambursa integral suma plătita, utilizând metoda de plata folosita de dumneavoastră.

Termenul estimat de livrare este calculat de la confirmarea comenzii.

Vreti sa fiti cu un pas inaintea tuturor?

La BACH puteți comanda si produse din colecțiile viitoare – prin comenzile PRE-ORDER. In acest caz, indicam pe site data lansării colecției iar comanda dvs. va fi livrata pana la data lansării care este precizata pe site.

Comenzile PRE-ORDER nu pot fi anulate. După primirea produsului, daca doriți puteți utiliza dreptul de retur conform politicii noastre de retur

Timp de livrare – în ROMANIA

Livrarea se face prin furnizorul Fan Courier iar timpul de livrare este de 1-3 zile de la confirmarea comenzii.

In perioada sărbătorilor legale, a evenimentului Black Friday, precum si pe toata durata altor campanii ale companiei, procesarea unei comenzi precum si livrarea acesteia poate in funcție de gradul de încărcare al curierului.

Timp de livrare – în afara granițelor României

Livrarea se face numai prin curier UPS.

 • Livrarea UPS STANDARD:  termen de livrare în 5-8 zile lucrătoare; 
 • Livrarea UPS EXPRESS SAVER: WorldWide (mai puțin Romania): livrare în 2-4 zile lucrătoare.

 

Vă rugăm să rețineți că orele noastre de expediere trebuie utilizate doar ca referință și au la baza timpul de la expediere. BACH nu își poate asuma responsabilitatea pentru întârzierile de vămuire sau aprobarea plății nereușite, deși vom încerca să minimizăm eventualele întârzieri.

TAXE VAMALE  

Pentru produsele livrate in afara granițelor Uniunii Europene se pot aplica taxele vamale. Taxele vamale nu sunt incluse in preț si nu sunt in obligația BACH. Pentru a putea ridica/primi coletul sa fiți obligați sa plătiți taxele vamale calculate conform legislației aplicabile in tara de destinație

Ca beneficiar al comenzii, în schimb, trebuie să plătiți aceste impozite și taxe pentru a se elibera comanda din vamă. Deoarece nu vă putem informa cu privire la suma exactă, vă recomandăm să contactați biroul vamal local sau autoritatea fiscală înainte de a efectua o comandă.

BACH nu percepe taxa de utilizare pentru achiziții internaționale. În cazul statelor care impun taxe pe vânzare sau utilizare, achiziția dvs. poate fi supusă taxei de utilizare. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să contactați autoritățile fiscale respective

Vă rugăm să rețineți că dacă returnați un articol, impozitele și taxele de import veți fi responsabil pentru recuperarea taxelor direct de la biroul vamal local.

RETUR ȘI RAMBURSĂRI

Produsele cumpărate de pe site pot fi returnate:

 • in magazinul BACH din Romania, predând personal produsul;

 • prin completarea Formularului afișat pe site la secțiunea Contact sau declarație neechivoca privind decizia de retragere din contract, a cărei primire va fi confirmata (hârtie sau e-mail)

Produsul poate fi returnat in termen de 14 zile calendaristice de la data livrării produsului.

In conformitate cu Directiva 2011/83/UE, punctul (47) preambul, pentru a stabili natura, caracteristicile si modul de funcționare a bunurilor, consumatorul ar trebui sa le mânuiască si sa le inspecteze in același mod in care i s-ar permite sa o facă intr-un magazin. Puteți sa va retrageți din contractul de vânzare fără a fi nevoit sa justifice decizia si fără a suporta alte costuri ( cu exceptia costului de transport retur).

Trebuie însă sa va informam ca purtați răspunderea pentru orice eventuala diminuare a valorii produselor, daca in urma verificării conformității, proprietăților si funcționalității produselor se dovedește ca aceasta devalorizare a fost cauzata de manipularea necorespunzătoare de către dvs.

Daca vreți sa returnați un produs, sa știți ca e foarte simplu însă, trebuie sa țineți cont de termenul de 14 de zile calendaristice de la data primirii coletului pentru ca produsele returnate sa ajungă la BACH si de faptul ca produsele trebuie sa îndeplinească câteva condiții:

 • Produsele trebuie returnate in starea in care au fost livrate, fără urme de uzură, deteriorare și neutilizate (probat dar nepurtat), cu toate accesoriile si etichetele atașate: sigiliul BACH, eticheta de carton, eticheta de marca, eticheta de compoziție etc și ambalajul original inclus.

 • Toate accesoriile trebuie să fie returnate cu cutiile originale și pungile de praf, dacă există, și așezate în interiorul unei cutii exterioare de protecție pentru transport.

 • Dacă un produs are atașată o etichetă de securitate BACH sau o marcă, trebuie returnat cu eticheta în poziția inițială.

 • Puteți completa formularul de retragere primit in coletul de livrare pentru a-l introduce in coletul de retur sau sa il completați on line.

Vă rugăm să aveți grijă atunci când încercați cumpărăturile și returnați-le în aceeași condiții în care le-ați primit. Nu se vor accepta retururi care nu respectă politica noastră. 

Vă recomandam sa programați expedierea coletului de retur in termen scurt după primirea comenzii astfel încât coletul sa ajungă la BACH in termenul legal de 14 zile.

Pentru livrarile in afara Romaniei va rugam sa aveti grija ca, la deschiderea coletului, sa nu deteriorati/aruncati eticheta de retur din cutie. Eticheta de retur trebuie folosita conform instructiunilor de mai jos in caz de retur.

 

Cum returnez produsele către BACH (produse livrate in Romania)

Pregătiți coletul cu documentele de retur incluse în comanda dvs. Iată cum:

 • Plasați produsele pe care le doriți sa le returnați, cu toate ambalajele originale în cutia BACH.

 • Pregătiți coletul si expediați-l cu orice firma de curierat alease de dvs. Costul transportului pentru retur trebuie platit de către dumneavoastră la expedierea coletului.

 • Costul transportului pentru retur este suportat in totalitate de către dumneavoastră. In cazul in care nu se plătește costul returului coletul ( de ex: se expedieaza cu plata la destinatar) coletul nu va fi acceptat, iar suma aferenta produsului/produselor nu va fi rambursata către client.

 

Cum returnez produse către BACH (produse livrate in afara granițelor României)

Pregătiți coletul cu documentele de retur incluse în comanda dvs. Iată cum:

 • Plasați produsele pe care le doriți sa le returnați, cu toate ambalajele originale, în cutia BACH și închideți cutia de transport.

 • Atașați/lipiți eticheta de retur (formularul AWB de expediție prin curier UPS) în exteriorul cutiei de transport către BACH.

 • Contactați curierul local al firmei de curierat UPS care v-a livrat produsul, pentru ridicarea coletului de retur.

 • Păstrați o copie a Etichetei de retur, deoarece puteți verifica starea de livrare a coletului dvs. cu transportatorul nostru folosind numărul de urmărire furnizat.

 • Costul transportului pentru retur este suportat in totalitate de către dumneavoastră insa nu trebuie sa platiti curierului UPS pentru retur. Costul transportului de retur va fi retinut in suma rambursata.

RETURUL DUCE LA ANULAREA COMENZII!

In cazul in care doriți același produs însă doriți schimbarea mărimii, trebuie sa știți ca trebuie sa faceți retur pentru produsul primit si sa efectuați o noua comanda. Banii încasați pentru produsul returnat vor fi rambursați conform regulilor de mai jos.

PRODUSE CARE NU SE POT RETURNA

 • Produsele sigilate care nu pot fi returnate din motive de igiena (articole de îmbrăcăminte de corp de ex. chiloți sau costume de baie).

 • Produsele personalizate realizate pe comanda

 

RAMBURSĂRI 

BACH va face o evaluare a stării produsului, inclusiv in ceea ce privește componentele si accesoriile acestuia si va emite factura de stornare cu valoarea rezultata in urma evaluării.

BACH rambursează clientului prețul produsului returnat inclusiv costurile inițiale ale livrării (daca au fost suportate de client)in termen de 14 zile de la data la care BACH a primit produsul returnat si va folosi aceleași modalități de plată cu folosite de dvs. pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care solicitați o altă modalitate de plată. Comisioanele de transfer (dacă exista) sunt suportate de către client.

Pentru returul produselor livrate internațional prin UPS, costul returului este suportat de client si este dedus din suma rambursata.

Odată ce produsele returnate de dvs. au fost primite și acceptate de BACH, rambursarea dvs. va fi finalizată prin metoda de plată inițială.

Vă vom ține la curent cu fiecare pas. Puteți urmări returul coletului dvs. cu operatorul de transport, utilizând numărul de urmărire al etichetei de returnări sau puteți verifica starea din Contul Meu, „Comenzi și retururi”. 

 

GARANȚIE

BACH dorește ca produsele vândute să fie lipsite de defecte și să corespundă comenzii plasate de dvs. BACH asigură garanția tuturor produselor comercializate.

Dacă totusi produsul prezinta un defect de fabricație, puteți solicita, fără plată, repararea sau înlocuirea produsului în termen de 14 zile de la data la care ati primit produsul.

Garanția se validează cu certificatul de garanție și cu factura. Pentru fiecare cerere de garanție va rugam sa completați Formularul de retragere si sa vă adresați la adresa: office@bachcouture.com.

 

RECLAMAȚII

Declarația de reclamație (formularul de retur completat cu descrierea defectului) poate fi transmisă BACH sub orice formă, cu toate acestea, trimiterea acesteia împreună cu produsul reclamat  poate grăbi procesul de soluționare a reclamației.