Termeni și Condiții

Acești termeni și condiții (împreună cu informațiile și politicile conținute în paginile „Serviciul Clienților” de pe site-ul web și orice alte documente menționate în acești termeni și condiții) („Termeni și condiții”) stabilesc termenii legali care se aplică pentru dvs. utilizarea website-ului nostru  https://www.bachcouture.com  („Site”), multe dintre subdomeniile sale și orice alte site-uri web operate de noi sau în numele nostru și orice aplicație de dispozitiv mobil sau aplicație desktop dezvoltată de noi sau în numele nostru (împreună, „website-urile” și „Website-ul” fiind o referință la oricare dintre ele) și la celelalte servicii pe care le oferim („Servicii”).  

Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și condiții și asigurați-vă că le înțelegeți înainte de a utiliza Serviciile. Vă rugăm să rețineți că, utilizând Serviciile, sunteți de acord să fiți obligați de acești Termeni și condiții. Dacă nu acceptați acești Termeni și condiții, nu veți putea utiliza serviciile și ar trebui să părăsiți website-ul imediat. Dacă continuați să utilizați site-ul Web sau dacă comandați produse, vom considera acest lucru o acceptare a acestor Termeni și condiții.  

Pentru a utiliza serviciile, trebuie să aveți vârsta de peste 18 ani.

Alte link-uri utile:

 

ÎNȚELEGEREA ACESTOR TERMENI ȘI CONDIȚII

Atunci când anumite cuvinte și expresii sunt utilizate în acești Termeni și condiții, aceștia au semnificații specifice (aceștia sunt cunoscuți ca „termeni definiți”). Puteți identifica acești termeni definiți pentru că încep cu majuscule (chiar dacă nu sunt la începutul unei propoziții). În cazul în care este folosit un termen definit, acesta are semnificația oferită în secțiunea din Termeni și Condiții unde a fost definit (puteți găsi aceste semnificații în propoziția în care termenul definit este inclus în paranteze și semne de punctuație).  

Când ne referim la „noi”, „nouă” sau „ai noștri”, ne referim la BACHWORLD FASHION SRL. Atunci când folosim „tu” sau „dvs.” ne referim la dvs., persoana care acceseaza site-ul si care utilizează Serviciile.  

Am folosit rubrici pentru a vă ajuta să înțelegeți acești Termeni și condiții și pentru a localiza cu ușurință informațiile. Termenii și condițiile sunt disponibile doar în limba engleză. Nu vom pastra copii ale contractelor dintre noi și dvs. referitoare la furnizarea serviciilor noastre sau la vânzarea produselor, de aceea vă recomandăm să imprimați sau să salvați o copie a acestor Termeni și condiții pentru înregistrările dvs. (rețineți că putem modifica acești Termeni și condiții din când în când. Verificați website-ul în mod regulat și de fiecare dată când utilizați Serviciile pentru a comanda produse, pentru a vă asigura că înțelegeți termenii legali care se aplică la momentul respectiv). 

 

DESPRE NOI

Suntem BACHWORLD FASHION SRL („BACH”) și operăm website-ul.

Suntem o companie înregistrată în România, iar sediul nostru se află la adresa Bdul. Independentei 142-146 C, Brăila, România. Numărul nostru de companie înregistrat este J09/331/2020, iar numărul nostru de TVA este 42623390. 

Vă oferim Serviciile prin intermediul website-ului. Mai multe detalii despre serviciile pe care le oferim sunt prezentate mai jos.

 

WEBSITE-UL NOSTRU

Această secțiune stabilește regulile care se aplică utilizării website-ului de către dvs. (indiferent dacă îl utilizați sau nu pentru a comanda produse sau doar pentru a naviga). Prin utilizarea website-ului, sunteți de acord cu aceste reguli. Dacă nu sunteți de acord cu aceste reguli, nu vi se permite să utilizați website-ul și ar trebui să îl părăsiți imediat.  

Folosim COOKIE – te rugam sa consulti Politica noastra de confidentialitate pentru a afla mai multe.

 

Accesul la websitel este pus la dispoziție gratuit și sunteți responsabil pentru a face toate aranjamentele necesare pentru a avea acces la website. De asemenea, sunteți responsabil să vă asigurați că toate persoanele care accesează website-ul prin intermediul conexiunii dvs. de internet sunt la curent cu acești Termeni și condiții și că se conformează acestora. 

 Accesul la website este permis temporar și nu include nicio utilizare comercială a website-ului sau conținutul acestuia. Website-ul nu se va reproduce, copia și / sau exploata în scopuri comerciale fără consimțământul nostru scris anterior. 

Ne rezervăm dreptul de a retrage sau modifica site-ul Web fără notificare și, din când în când, putem restricționa accesul parțial sau total la website. Nu vă vom răspunde în cazul în care, din orice motiv, website-ul nu este disponibil în orice moment sau în orice perioadă.  

Când vizitați site-ul Web și / sau trimiteți o comandă, comunicați cu noi în format electronic și sunteți de acord că toate acordurile, notificările, comunicările și alte comunicări pe care vi le trimitem electronic (fie în numele nostru, fie în numele partenerilor) satisface orice cerință legală ca aceleași comunicări să fie în scris.  

Nu trebuie să utilizați website-ul în niciun fel care determină, sau este probabil să provoace, întreruperea, deteriorarea sau afectarea în vreun fel a website-ului. 

Înțelegeți că sunteți responsabil pentru toate comunicațiile electronice și conținutul trimis de pe computer către noi și trebuie să utilizați website-ul doar în scopuri legale.  

Nu trebuie să utilizați website-ul in orice mod care încalcă orice lege sau reglementări locale, naționale sau internaționale aplicabile. În orice mod care este ilegal sau fraudulos sau are vreun scop sau efect ilegal sau fraudulos. Pentru a trimite, utiliza sau reutiliza orice material care este: (i) ilegal, ofensator, abuziv, indecent, defăimător, obscen sau amenințător și / sau (ii) cu încălcarea dreptului de autor, a mărcii comerciale, a încrederii, a vieții private sau a oricărui alt drept, și / sau (iii) altfel dăunătoare pentru terți și / sau (iv) contestabile și / sau (v) care constă sau conține viruși software, campanii politice, solicitări comerciale, scrisori în lanț, mesagerie sau orice „spam”. Pentru a provoca rău, iritare, anxietate inutilă oricărei persoane.  

Încălcarea acestor dispoziții poate constitui contraventie sau infracțiune conform legslatiei aplicabile in Romania si Uniunea Europeana. Noi, în conformitate cu orice lege executorie sau ordine publică, vom raporta orice astfel de încălcare autorităților de aplicare a legii și le dezvăluim identitatea lor. Dacă încălcați oricare dintre Termeni și condiții și / sau orice Termeni și condiții de produse și servicii ale terților, ne veți despăgubi integral pentru toate costurile, cheltuielile, datoriile, pagubele și pierderile (excluzând orice pierdere indirectă, incidentală sau consecventă) , inclusiv orice dobânzi, amenzi și taxe și cheltuieli legale sau de altă natură profesională acordate sau suportate sau plătite de noi și / sau de orice membru al grupului nostru ca urmare a sau în legătură cu încălcarea dvs.

Ne bucurăm că adăugați un link către website, dar trebuie să faceți acest lucru într-un mod corect și legal și să nu afecteze reputația noastră sau să profitați de acesta (cum ar fi folosind un link pentru a sugera orice formă de asociere sau susținere din partea noastră). Ne rezervăm dreptul de a retrage permisiunea de conectare în orice moment și, dacă vă recomandăm să eliminați un link către website, trebuie să faceți acest lucru imediat.  

În cazul în care website-ul conține link-uri către alte website-uri  și resurse furnizate de terți, aceste link-uri sunt furnizate numai pentru informațiile dvs. Nu avem niciun control asupra conținutului acelor website-uri sau resurse și astfel de link-uri nu ar trebui să fie interpretate ca o aprobare de către noi a website-urilor respective. Nu vom fi răspunzători pentru nicio pierdere sau pagubă care poate apărea în urma utilizării dvs.  

Răspunderea noastră în legătură cu website-ul:  Putem actualiza sau modifica website-ul sau conținutul acestuia în orice moment, dar nu avem obligația de a face acest lucru. Vă rugăm să rețineți că acest lucru înseamnă că orice conținut de pe website-ul  poate expira în orice moment. Conținutul de pe website-ului este furnizat numai pentru informații generale. Scopul nu este să ofere recomandări pe care să vă bazați. Nu facem nicio declarație sau garanție, indiferent dacă este expres sau implicit, că website-ul  sau orice conținut al acestuia este corect, complet, actualizat sau nu va fi lipsit de erori sau omisiuni. În măsura maximă permisă de lege, excludem toate condițiile, garanțiile, declarațiile sau alți termeni care se pot aplica website-ului sau oricărui conținut al acestuia, indiferent dacă este expres sau implicit.  

 

Nu vom fi răspunzători pentru dvs. sau niciun utilizator pentru nicio pierdere sau pagubă, fie ea în contract, tort (inclusiv neglijență), încălcarea obligației legale sau în alt mod, care rezultă din sau în legătură cu: (i) utilizarea sau incapacitatea pentru a utiliza, site-ul web; sau (ii) utilizarea sau dependența de orice conținut afișat pe site-ul Web.  

Vă rugăm să rețineți că oferim website-ul numai pentru uz intern și privat și, ca atare, nu avem nicio răspundere pentru dvs. pentru pierderea profitului, pierderea afacerii, întreruperea afacerii sau pierderea oportunității de afaceri.  

Nu vom fi responsabili pentru nicio pierdere sau deteriorare cauzată de un virus, atac distribuit sau de alte materiale dăunătoare din punct de vedere tehnologic care vă pot infecta echipamentele computerizate, programele de calculator, datele sau alte materiale de proprietate datorită utilizării dvs. a website-ului sau la descărcarea dvs. de orice conținut de pe acesta sau de pe orice site web legat de acesta. Nu excludem sau limităm în niciun fel răspunderea pentru:

  • decesul sau vătămarea corporală cauzată de neglijența noastră;
  • fraudă sau reprezentare frauduloasă;
  • orice altă răspundere care nu poate fi limitată de lege. Diferitele limitări și excluderi ale răspunderii se vor aplica răspunderii care rezultă din furnizarea serviciilor noastre către dvs.
  • și a furnizării produselor către dvs. de către parteneri.  

 

RĂSPUNDEREA NOASTRĂ FAȚĂ DE DVS. ÎN LEGĂTURĂ CU SERVICIILE

În cazul în care, în furnizarea serviciilor către dvs., nu respectăm acești Termeni și Condiții, suntem răspunzători pentru pierderea sau daunele suferite de dvs., ca rezultat previzibil al încălcării acestor Termeni și Condiții sau neglijența noastră, dar nu suntem responsabili pentru nicio pierdere sau daune care nu sunt previzibile. Pierderea sau deteriorarea este previzibilă dacă a fost o consecință directa a încălcării de către noi sau dacă a fost luata în calcul de dvs. și de noi în momentul în care ați început să utilizați Serviciile.

Nu excludem sau limităm în niciun fel răspunderea pentru fraudă sau înșelăciune săvârșită cu intenție sau orice altă răspundere care nu poate fi limitată de lege.

 Nu oferim articole sau produse defectuoase sau de calitate inferioară standardelor de piață corespunzătoare pentru vânzare pe site-ul Web. Totusi, dacă un articol comandat nu este conform descrierii, are defecte sau o calitate inferioară, îl puteți returna conform procedurii prevazute in Sectiunea POLITICA DE RETUR.

 În calitate de consumator, aveți drepturi legale în legătură cu produsele defecte sau care nu sunt descrise. Informații privind drepturile dvs. legale sunt disponibile la biroul local de asistență pentru cetățeni sau la biroul de standarde comerciale. Acești Termeni și condiții nu vor afecta aceste drepturi legale. 

Produsele vândute de BACH sunt furnizate numai pentru utilizare internă și privată. Sunteți de acord că nu veți utiliza produsele în scopuri comerciale, de afaceri sau de re-vânzare. De asemenea, sunteți de acord că nu veți exporta, reexporta sau transfera altfel produsele în țări sau teritorii care vizează embargouri sau sancțiuni cuprinzătoare sau către părți identificate pe Lista Departamentului Trezoreriei SUA,  cu cetățeni special desemnați și persoane blocate special sau Lista consolidată a sancțiunilor financiare a UE. Nu avem nicio răspundere față de dvs. pentru pierderea profitului, pierderea afacerii, întreruperea activității sau pierderea oportunității de afaceri.

 

COMENZI, PREȚURI ȘI PLATĂ. DOCUMENTE CONTRACTUALE.

 

Prin inregistrarea unei comenzi pe Site, sunteti de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care BACH isi deruleaza operatiunile comerciale.

Pașii pe care trebuie să îi faceți pentru a efectua o comandă sunt explicați în Politica COMENZI SI LIVRARE   

Finalizând procesul de check-out și plasând o comandă făcând click pe butonul „Plasați comanda” din pagina de checkout, vă oferiți să cumpărați produsele plasate in cosul de cumparaturi.

Contractul se considera incheiat intre BACH si cumparator in momentul primirii de catre cumparator de la BACH, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de confirmare a comenzii.

După încheierea contractului pentru produse BACH are obligația legală să vă livreze bunurile,  în conformitate cu contractul. Dreptul de proprietate asupra produsului achiziționat vi se va transmite la primirea plății dvs. Riscul produsului va rămâne în raport cu BACH sau curierul (după caz) până când acesta vă va fi livrat la adresa specificată când ați plasat comanda.

Documentul si informatiile puse la dispozitie de dvs. pe Site vor sta la baza contractului, in completarea acestuia fiind certificatul de garantie emis de BACH pentru bunurile achizitionate.

Pentru a comanda produse trebuie să aveți vârsta de peste 18 ani și să dețineți un card de credit sau de debit valabil (consultați secțiunea PLATĂ ȘI PREȚURI  pentru detalii despre metodele de plată acceptabile).

Prin plasarea unei comenzi, vă asumați că toate detaliile pe care le furnizați sunt adevărate și exacte, că aveți peste 18 ani, că sunteți un utilizator autorizat al cardului folosit pentru a plasa comanda și că există suficiente fonduri în cont pentru a acoperi costul comenzii dvs.  

Website-ul vă permite să verificați comanda dvs. și să corectați eventualele erori înainte de a finaliza o achiziție. Vă rugăm să acordați timp pentru a citi și verifica comanda dvs. în fiecare pagină a procesului de comandă, deoarece sunteți responsabil pentru a vă asigura că informațiile pe care le furnizați sunt corecte (de exemplu, produsele corecte, cantitățile, dimensiunea, culoarea etc.).  

Când efectuați o comandă, veți primi un e-mail de confirmare a comenzii insotit de factura fiscala sau pro-forma (in functie de metoda de plata aleasa). Acest e-mail este doar o confirmare cu scop informativ și nu constituie acceptarea comenzii dvs. Contractul dintre dvs. și BACH în legătură cu produsele nu va fi încheiat până nu vom verifica dacă s-a incasat pretul comenzii. Dacă comanda dvs. este acceptată, vă vom trimite un e-mail de confirmare care reprezintă o încheiere a contractului. E-mailul de confirmare va include o descriere a produselor achiziționate în comandă, detalii privind livrarea și anumite alte informații despre drepturile dvs. de a anula contractul (consultați secțiunea POLITICĂ RETUR pentru mai multe informații despre drepturile dvs. de va retrage din contract). Numai acele produse enumerate în e-mailul de confirmare a expedierii sunt incluse în contractul dvs.  

Prețuri și disponibilități: chiar dacă încercăm să ne asigurăm că toate detaliile, descrierile și prețurile care apar pe website-ul sunt corecte, pot exista cazuri în care apar erori. Dacă descoperim o eroare în prețul produselor pe care le-ați comandat sau in disponibilitatea produselor, vă vom informa în cel mai scurt timp posibil și,  vă vom oferi opțiunea de a confirma comanda dvs. la prețul corect sau de a o anula . Dacă nu vă putem contacta, comanda dvs. va fi tratată ca anulată. Dacă anulați și ați plătit deja produsele, veți primi o rambursare completă cât mai curând posibil. 

Pentru produsele livrate in afara granițelor Uniunii Europene se pot aplica taxele vamale. Taxele vamale nu sunt incluse in preț si nu sunt in obligația BACH. Pentru a putea ridica/primi coletul sa fiți obligați sa plătiți in prealabil taxele vamale calculate conform legislației aplicabile in tara de destinație.

Ca beneficiar al comenzii, trebuie să plătiți aceste impozite și taxe pentru a se elibera comanda din vamă. Deoarece nu vă putem informa cu privire la suma exactă, vă recomandăm să contactați biroul vamal local sau autoritatea fiscală înainte de a efectua o comandă.

BACH nu percepe taxa de utilizare pentru achiziții internaționale. În cazul statelor care impun taxe pe vânzare sau utilizare, achiziția dvs. poate fi supusă taxei de utilizare. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să contactați autoritățile fiscale respective

Vă rugăm să rețineți că dacă returnați un articol, impozitele și taxele de import veți fi responsabil pentru recuperarea taxelor direct de la biroul vamal local.  

Plata:  vă rugăm să consultați secțiunea PLATĂ ȘI PREȚURI  pentru detalii privind metodele de plată disponibile. Odată ce am verificat incasarea plății de la dvs. BACH va pregati comanda dvs. pentru livrare si vă vom trimite un e-mail pentru a vă informa despre acest lucru. În cazul putin probabil in care întâmpinăm o problemă la prelucrarea comenzii dvs., vă vom contacta și vă poate solicita informații suplimentare pentru a încerca să soluționăm problema.  

Ne rezervăm dreptul de a nu transmite comanda sau de a nu vă accepta comanda în cazul în care, de exemplu, produsul comandat este în afara stocului, a fost retras sau nu este disponibil altfel. Sumele incasate vor fi returnate.

 

LIVRARE

Pentru detalii referitor la livrare va rugam sa consultati sectunea COMENZI ȘI LIVRARE.

Timpul de livrare poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și de adresa dvs. de livrare

Dacă nimeni nu este prezent la adresa dvs. pentru a semna preluarea comenzii dvs., partenerul nostru de livrare vă va lăsa o notificare și va trebui să îl contactați pentru a reprograma livrarea.  

Vă rugăm să citiți și informațiile de pe pagina noastră de comenzi și livrare, deoarece aceasta conține informații importante despre comanda dvs. și livrarea acesteia.  

Detalii despre țările în care le livrăm pot fi găsite pe pagina noastră de comenzi și expediere. Există restricții asupra anumitor produse pentru anumite destinații internaționale, așa că vă rugăm să consultați cu atenție informațiile din pagina respectivă înainte de a efectua o comandă.  

Dacă achiziționați produse pentru livrare către o destinație internațională, comanda dvs. poate fi supusă taxelor de import și impozitelor care se aplică atunci când pachetul ajunge la această destinație. Vă rugăm să consultați secțiunea de mai sus pentru mai multe informații privind taxele și impozitele. Trebuie să respectați toate legile și reglementările aplicabile din țara pentru care sunt destinate produsele. Nu vom fi responsabili sau răspunzători dacă încălcați oricare dintre aceste legi. 

 

POLITICA DE RETUR

Vă rugăm să consultați Politica noastră de retur pentru informații despre retur, schimb și serviciul nostru de garantie LIVRARE ȘI RETUR.

Vă rugăm să rețineți că, în anumite cazuri, BACH poate respinge returnarea unui produs.  

Anularea conform reglementărilor privind contractele cu consumatorii:  

 În funcție de locul în care locuiți, aveți dreptul de a anula comanda dvs. în conformitate cu legislația privind protectia consumatorilor din UE. Acest lucru înseamnă că, într-o anumită perioadă de anulare, dacă vă răzgândiți sau pentru orice alt motiv decideți că nu doriți să păstrați produsele achiziționate, ne puteți notifica cu privire la decizia dvs. de a anula comanda. Odată ce produsele sunt returnate către BACH veți primi o rambursare completă, inclusiv costurile de livrare inițiale; cu toate acestea, veti fi obligat să suportati costul complet al returnării comenzii către BACH.   

Cu excepția anumitor tipuri de produse prevăzute în Politica de returnare, puteți anula un contract în orice moment înainte de livrarea comenzii dvs. și până la 14 zile după aceea, începând cu ziua următoare primirii produselor („perioada de anulare”).  

Dacă anulați o comandă (sau o parte dintr-o comandă) în timpul perioadei de anulare, trebuie să returnați produsul (produsele) si sa va asigurati ca acestea ajung la BACH în termen de 14 zile de la data livrarii catre dvs. și să vă asigurați ca produsul (produsele) respecta condiţiile Politicii noastre de retur.

Dacă anulați un contract între noi în termenul de anulare de 14 zile, vom procesa restituirea datorată cât mai curând posibil. În orice caz, rambursarea dvs. va fi finalizată în maxim 14 zile de la data în care am primit returul dvs.

Ne rezervam dreptul de a nu onora comenzile realizate de clientii care au efectuat mai mult de 6 retururi in ultimele 12 luni ale anului in curs.

 

COMUNICĂRI COMERCIALE

Va puteti modifica in orice moment optiunea cu privire la acordul dat BACH pentru comunicarile comerciale continand informatii generale si tematice inclusiv informatii cu privire la oferte sau promotii, dupa cum urmeaza:

  • prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in Comunicarile Comerciale primite de la BACH sau
  • prin contactarea BACH – office@bachcouture.com.

In urma achizitionarii unui produs, BACH va transmite Comunicări Comerciale cu privire la sugestii de bunuri recomandate a fi utilizate în legatura cu bunul achizitionat.

Vă puteți dezabona, in orice moment, de la Comunicarile Comerciale mentionate mai sus  prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in mesajele comerciale primite de la BACH sau prin contactarea noastra in acest sens.

De asemenea, pentru imbunatatirea ofertei noastre de produse si a experientei de cumparare, vom folosi datele dvs. pentru efectuarea de cercetari de piata si sondaje de opinie. Informatiile obtinute in urma acestor cercetari de piata si a sondajelor de opinie nu vor fi utilizate in scopuri publicitare ci doar in cele mentionate mai sus. Raspunsurile dvs. la cercetarile de piata si sondajele de opinie nu vor fi asociate cu identitatea dvs. si nici transmise catre terți și nici nu vor fi publicate. Puteti obiecta la utilizarea datelor in scopuri de cercetare de piata si sondaje de opinie in orice moment, prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in mesaj sau prin contactarea noastra.

 

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Folosim informațiile dvs. personale numai în conformitate cu Politica noastră de confidențialitate. Vă rugăm să luați timp pentru a citi cu atenție acest lucru, deoarece include informații importante despre modul în care colectăm și folosim datele dvs.

Folosind website-ul, sunteți de acord cu utilizarea datelor dvs. descrise în Politica noastră de confidențialitate și garantați că toate datele furnizate de dvs. sunt corecte.  

 

PROPRIETATE INTELECTUALĂ, SOFTWARE ȘI CONȚINUT

Suntem proprietarul sau licențiatul tuturor drepturilor de proprietate intelectuală de pe website-ul și conținutul acestuia (cum ar fi text, grafică, logo-uri, pictograme pentru butoane, imagini, clipuri audio, descărcări digitale, compilări de date și software, inclusiv prezentarea și compilarea acestora) („Conținut”). Drepturile asupra website-ului și conținutului sunt protejate de legile internaționale privind drepturile de autor, precum și de orice lege națională relevantă privind drepturile de autor, drepturile autorilor și legile privind drepturile de bază de date. Toate aceste drepturi sunt rezervate.  

Nu trebuie să extrageți și / sau să reutilizați sistematic părți ale website-ului sau ale conținutului. În special, nu trebuie să folosiți instrumente de extragere a datelor, roboți sau instrumente de extragere și extragere a datelor similare pentru a extrage (o dată sau de mai multe ori) pentru reutilizarea unor părți substanțiale ale website-ului. Nu trebuie să creați și / sau să nu publicați propria dvs. bază de date care conține părți substanțiale ale website-ului (de exemplu, prețurile și listările noastre de produse) fără acordul nostru prealabil scris.  

Cu excepția cazului în care se precizează în mod expres contrariul, toate persoanele (inclusiv numele și imaginile lor), mărci comerciale ale terțelor părți și imagini ale unor produse, servicii și / sau locații terțe prezentate pe site-ul web nu sunt în niciun fel asociate, legate sau afliate cu noi.

Orice mărci / nume prezentate pe site-ul web sunt deținute de către proprietarii  mărcii respective.  

 

LEGEA CARE GUVERNEAZĂ ȘI JURISDICȚIA

În orice privință legată de comanda dvs., utilizarea website-urilor sau a acestor Termeni și condiții este reglementate de legislația romana. Instanțele din Romania vor avea jurisdicția exclusivă asupra oricăror litigii sau pretenții referitoare la acești Termeni și condiții.

 

ALTE INFORMAȚII IMPORTANTE

Fiecare secțiune și paragrafe din acești Termeni și Condiții funcționează separat. Dacă orice instanță sau autoritate relevantă decide că oricare dintre acestea este ilegală sau neaplicabilă, secțiunile și alineatele rămase vor rămâne în vigoare și efect.  

Dacă încălcați acești Termeni și condiții și nu acționăm în vreun fel sau dacă amânăm să luăm măsuri, asta nu înseamnă că am renunțat la drepturile noastre și vom avea în continuare dreptul de a ne folosi drepturile și căile de atac. Dacă renunțăm la o încălcare de către dvs., o vom face doar în scris (semnată de unul dintre directorii noștri), iar asta nu va însemna că vom renunța automat la orice încălcare ulterioară de către dvs. 

 Aești Termeni și condiții constituie întregul acord dintre dvs. și noi, și  înlocuiește orice acorduri anterioare dintre dvs. și noi.  

Nu vom fi răspunzători sau responsabili de neîndeplinirea sau întârzierea executării obligațiilor noastre față de dvs., dacă acest eșec sau întârziere este cauzat de un eveniment în afara controlului nostru- forta majora sau cazul fortuit.  Un eveniment in afara controlului nostru, înseamnă orice act sau eveniment dincolo de controlul nostru, precum evenimente neprevăzute, războaie, atacuri teroriste, embargouri, revolte, greve, închideri, litigii comerciale, incendii, inundații, cutremure sau alte catastrofe naturale, distrugere, vremea defavorabilă, întreruperea transportului, acțiune a guvernului sau cedarea rețelelor de telecomunicații sau de transport publice sau private. Dacă un astfel de eveniment are loc și afectează îndeplinirea obligațiilor noastre față de dvs.: (i) vă vom contacta cât mai curând posibil pentru a vă informa; și (ii) obligațiile noastre față de dvs. vor fi suspendate pe durata evenimentului. În cazul în care apare un eveniment ce afectează livrarea de produse către dvs., vă vom contacta pentru a programa o nouă dată de livrare după încetarea evenimentului. 

Utilizăm o procedură de soluționare a reclamațiilor pe care o vom folosi pentru a încerca să rezolvăm litigiile atunci când apar, pentru prima dată, vă rugăm să ne informați dacă aveți reclamații sau comentarii. Vă rugăm să consultați pagina noastră de contact pentru detalii despre cum să intrați în contact cu noi.